fredag 14 maj 2010

Boktävling!

Hej!

Jag är med i en tävling där man kan vinna Lisa Bjärbos roman "Det är så logiskt alla fattar utom du". Tävlingen hittar ni här : Barnboksprat

Jag har just läst en artikel om boken i KP och jag har sett att det är en bok mån ga bloggar om just nu, så det skulle vara väldigt roligt att få läsa den. Den ser ut så här:/Hanna

6 kommentarer:

 1. Kul att du ska läsa en Jane Austen!
  Någon särskild anledning att Övertalning och Mansfield Park inte finns som alternativ i din omröstning?

  SvaraRadera
 2. Sv: Jag kan inte Jane Austen så bra och när jag sökte på vilka böcker hon skrivit på en hemsida var det de som kom upp. Så det var inte medvetet. Skulle du röstat på någon av de du nämnde eller vilken är din favorit? :)

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha den! Jag försökte övertala mina föräldrar att köpa den när jag läste om den i Läseposten för någon månad sedan, men de verkade inte så pigga på det... Egentligen vill jag helst ha den för att Lisa Bjärbo skriver så mysiga krönikor och för att omslaget är så fantastiskt.

  Puss!

  SvaraRadera
 4. Oj, missade att tala om att det var jag som lämnade kommentaren om Jane Austen! :)

  Jag röstade på Northanger Abbey, som är min favorit. Precis som du (om du gör som dina läsare tycker att du ska göra) läste jag Stolthet och fördom först.

  Jag tyckte att det var lite lustigt att just Mansfield Park och Övertalning inte fanns med i omröstningen, eftersom det är just de två jag inte har läst! :)

  Trevlig läsning! Jag ser fram emot att se vad du tycker!

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Om du ska läsa en Jane Austen tycker jag verkligen att du ska läsa Stolthet och Fördom. Den är jättebra, men den kan bli lite seg ibland och lite... tråkig. Det märks verkligen skillnad på sättet att skriva idag och på 1800-talet. Men det är det som är så bra.
  Vill också rekommendera Stolthet och Fördom och Zombier, Jane Austens klassiska kärleksroman, med ultravåld och zombieförödelse. Det låter kanske lite makabert, men det är det som är grejen. Men den ska läsas efter Stolthet och Fördom, det är då det blir roligt.
  Du får gärna kolla in på min och min kompis Lyras bokblogg. Lyra har också skrivit en recension på Stolthet och Fördom och Zombier där.
  //Alice

  SvaraRadera
 6. Åh, jag vill också läsa den!

  SvaraRadera