torsdag 8 oktober 2009

Magnus Nordin om en vecka

Nästa vecka i skolan får vi författarbesök av Magnus Nordin och tills dess ska alla ha läst "Prinsessan och mördaren" som han skrev för ungefär 4 år sedan. Men det var först idag jag fick tag på boken så nu gäller det att läsa på och fundera ut några intressanta frågor. Jag har inte läst något av honom tidigare (tyvärr, det var en kvinna som ryckte åt sig "svart drama" just som jag skulle köpa den på en loppis för ett tag sedan), om någon har läst något av honom vore det roligt om ni lämnade en kommentar och berättar vad ni tyckte boken/böckerna han skrivit.

/Hanna

Ingen har väl heller missat att Herta Muller fick Nobelpriset 2009? Jag har inte hört talas om henne förut, men nu lär hon uppmärksammas.

4 kommentarer:

 1. Åh, Magnus Nordin är ju underbar!
  Förra året var han på biblioteket där jag jobbar och jag fick äta lunch med honom. Otroligt trevlig. Och hans böcker är jättebra! Prinsessan och Mördaren är bäst, men sen gillar jag mest Svart drama och Skuggvarelser.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Fick du veta mycket om honom och hur han skriver?
  Jag har läst ut Prinsessan och mördaren nu och jag gillade den så jag tror jag ska läsa svart drama också.

  SvaraRadera
 3. Hanna, Hanna, Hanna... Jag hittade din trevliga blogg nu, varför så sent??

  Svart Drama... ja du, den var väl inte riktigt skriven för en tioåring, men jag minns den ändå som riktigt bra. Lite lik Mårten Sandéns Anna D'arc på något sätt.
  Puss

  SvaraRadera
 4. Miranda har mig bara som en punkt i sin "följer blogg" lista, kanske därför. Eller så är jag dålig på att göra reklam för den.. ;)

  Anna D'arc gillade jag! Ännu en till anledning att läsa svart drama.
  Puss

  SvaraRadera