onsdag 13 oktober 2010

Sonya Sones kommer till Stockholm!

Tisdagen den 2:a november kommer författaren Sonya Sones till Stockholm. Hon kommer att besöka Svenska Barnboksinstitutet kl.18.00 för ett samtal med Sofia Gydemo ,Sbi/Bokjuryn. Efteråt kommer det finnas tid för frågor från publiken och signering av hennes böcker. 
Om du inte har någonting att göra den höstlovskvällen och gillar hennes böcker tycker jag att du definitivt ska gå dit! Samtalet kommer att kretsa rätt så mycket kring hennes två senaste böcker : "Vad mina vänner inte vet" och "Vad min flickvän inte vet". Samtalet kommer att vara på engelska eftersom att Sonya Sones är från USA.

Vet du inte vem Sonya Sones är men tycker att det verkar intressant är det självklart att du kan gå dit ändå. Bara att få höra en författare berätta om sitt författarskap är mycket spännande.
Tid/plats: 2 november, kl.18. Svenska barnboksinstitutet,
Hoppas att du går dit! /Hanna

Läs mer på Flaskpostens bokblogg

Odengatan 61. T-bana: Odenplan. www.sbi.kb.se
Fri entré. Ingen förhandsanmälan.

1 kommentar:

  1. Sonya kommer även till Lava och har poesi-workshop! Info här: http://www.facebook.com/event.php?eid=153207844721560 och här: http://www.kulturhuset.stockholm.se/default.asp?id=3191&domain=http%3A%2F%2Fwww.kulturhuset.stockholm.se%2F&url=default.asp%3Fid%3D35528

    Vilken bra blogg du har Hanna! Kolla gärna även den som vi gör på Lava: text.lavaland.se Kanske du skulle vilja medverka där också?

    Stefan Zachrisson, producent för text & kommunikation Lava. stefan.lava.zachrisson@stockholm.se

    SvaraRadera