lördag 2 oktober 2010

Palatsets Musikfestival bjöd på många roliga överraskningar!

Idag har jag jobbat som volontär på Palatsets musikfestival för barn och unga. Det var barnen mellan 9-12 år som festivalen riktade sig till idag, imorgon är det för ungdomar mellan 13-17. Tyvärr kan jag inte jobba imorgon, men det räcker nästan med det jag har gjort idag. Jag jobbade som konsertansvarig vid Stora scenen, d.v.s öppnade och stängde dörrarna mellan konserter, gav information till barn och föräldrar och så fick jag ju se flera bra konserter också.



När jag först tittade på affischen till festivalen tänkte jag att det nästan inte var någon bra artist/något bra band som skulle spela. Jag kände till Marit Bergman men de andra var ganska okända. Så det var nog därför jag blev så positivt överraskad idag. Det var så många talangfulla artister där, t.ex. tre tonårstjejer som spelade indiepop som hette "Vidar", fem killar mellan 14-15 år som spelade rockabilly musik som hette "Sixten and the cupcakes (extremt musikaliska), en rap/hiphop grupp som hette Mofeta och Jerre m.fl.

Den här musikfestivalen är otroligt rolig, det är inte bara konserter utan det händer mycket annat också. Det finns också många olika Workshops där man kan lära sig skriva låtar, spela olika instrument och bygga egna instrument. Så alla ni 13-17 åringar som har möjlighet att ta er till Södra Teatern imorgon gör det! Inträdet kostar 100 kr.




/Hanna

1 kommentar:

  1. Vad kul att du tyckte om oss:) Festivalen var verkligen jätterolig. /Vidar

    SvaraRadera